2012-07-16 13:04:54• hírek • Szatmár.ro

Nézd meg heti programajánlónkat!

Unatkozol? Nézd meg heti programajánlónkat - a nyári pangásban is akad szórakozási lehetőség.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


A csodálatos Pókember (The Amazing Spider Man) - Peter Parker átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál - talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle, attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást, mint hogy használni kezdi különleges képességeit a Gyík legyőzése érdekében.



Míg a világ vége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World)
- Egy 35 kilométer széles aszteroida száguld szélsebesen a Föld felé, és meghiúsult az utolsó esély is a becsapódás elkerülésére. Ám nem csupán a bolygó került veszélybe, hanem a jámbor biztosítási ügynök, Dodge házassága is, mivel az asszony értesülvén a borzasztó hírről, miszerint 21 nap múlva megsemmisül a világ, azon nyomban elhagyja férjét. Dodge mindig is szigorú szabályok szerint élt, szomszédja, Penny azonban ennek pont az ellenkezője, kifejezetten extrovertált nő lévén. Egy dolog azonban közös bennük: mindketten úgy döntenek, hogy nem vesznek tudomást a közelgő világ végéről...



Ted
- John plüssmackója egy meggondolatlan gyermekkori kívánságnak köszönhetően életre kel. A teddy mackó azonban nem átlagos. Káromkodik, füvezik, iszik, és mindemellett John nem tud tőle szabadulni, pedig nagyon szeretne, hiszen felnőtté csak a gyerekkori játék nélkül válhat.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Kiállítás:


Július 21-én, szombaton képzőművészeti kiállítás nyílik a hadadi Dégenfeld kastélyban. A tárlat IV. alkalommal megrednezett Hadadi Alkotótábor keretében nyílik, és a Szatmári képzőművészek Egyesületének tagjai mutatják be majd munkáikat.

Buli:



Szombat esténként újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Amennyiben kedves olvasóinknak egyéb programokról is tudomásuk van, kérjük jelezzék a szatmar@szatmar.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: